Återbetalnings- och returpolicy

Vår returpolicy är mycket strikt. Se till att du läser reglerna innan du handlar hos oss. Dessa regler är utformade för att förhindra bedrägliga metoder och aktiviteter.

Vi är 100 % engagerade i din belåtenhet. Varje vara kontrolleras för hand av en av våra medlemmar innan den lämnar dörren för att se till att du får det bästa av allt. Samtidigt som vi gör allt för att se till att din låda kommer fram i perfekt skick, händer det ibland saker. Om du hittar ett problem med en vara du har fått, ta en bild på defekten och kontakta oss omedelbart. Vi kommer att arbeta med dig för att säkerställa din tillfredsställelse.

Vår återbetalnings- och returpolicy gäller i 30 dagar. Om 30 dagar har gått sedan ditt köp kommer vi inte att kunna ge dig full återbetalning eller utbyte.

● Returvillkor

Kunden står för fraktkostnaderna för returen. För skydds- och försäkringsändamål rekommenderar vi att du använder en transportör som kan spåras och signeras för, eftersom vi inte ansvarar för eventuell förlust eller skada på varorna under returprocessen.

-Alla sålda varor måste returneras i originalskick (dvs. om varan har använts kan vi inte och kommer inte att ge en återbetalning).

-Inga saknade påsar eller etiketter inuti produkten

-Inga repor/veck på produktförpackningen

-Lådor måste tillhandahållas för att returnerade varor ska skyddas

Du har 5 arbetsdagar på dig att skicka tillbaka din vara till oss. Om någon av reglerna ovan bryts, kommer vi att vägra någon återbetalning eller retur. Om vår spårningsinformation visar sig levererad eller undertecknad förbehåller vi oss rätten att vägra någon form av kompensation om ett krav görs.

● Defekter och kvalitetskontroll

Vi ansvarar inte för små limfläckar eller stygnfel på våra produkter. Dessa är mycket vanliga. Vi anser inte att detta är ett giltigt skäl för rabatt eller ersättning.

Vi är en återförsäljningsbutik. Vi tillverkar inte de varor vi säljer. Det innebär att vi inte är ansvariga om kvaliteten på produkten försämras med tiden.

● Annullering av beställning

Om du lägger en beställning och bestämmer dig för att avbryta den av någon anledning innan vi skickar den, ger vi dig 100 % av dina pengar tillbaka. Men när varan väl har skickats accepterar vi inga avbokningar alls.

● Återbetalningar

  1. Hur vi återbetalar dig. När din retur har mottagits och inspekterats skickar vi ett e-postmeddelande till dig om att vi har tagit emot din retur. Vi kommer också att meddela dig om din återbetalning godkänns eller nekas. Om den godkänns kommer din återbetalning att behandlas och automatiskt krediteras ditt kredit- eller betalkort eller ursprungliga betalningsmetod inom 14 dagar från det datum vi tog emot den returnerade varan (eller, om vi ännu inte har skickat varan till dig, 14 dagar från datumet du meddelade oss om avbokningen).
  2. Återbetalning av frakt: Vi kan inte återbetala fraktkostnader när varor returneras. Eventuella betalda fraktkostnader kommer att dras från din återbetalning.
  3. Sena eller saknade återbetalningar (om tillämpligt). Om du inte har fått din återbetalning, kontrollera först ditt bankkonto och kontakta sedan ditt kreditkortsföretag eller bank.

När du är osäker

Om du har några frågor om vår återbetalnings- och returpolicy, vänligen kontakta oss via e-post. Vi kommer vanligtvis att svara på ditt mejl inom 24 timmar.