Den 26:e omgången av Premier League-matchen mellan Chelsea och Tottenham skjuts upp. Chelsea gör allt för att förbereda sig inför Ligacupfinalen

.png

London Football Network meddelade att eftersom Chelsea gick vidare till Ligacupfinalen kommer deras 26:e omgångsmatch med Tottenham Hotspur att skjutas upp. Då kan Chelsea fokusera mer på att ta itu med Ligacupfinalen mot Liverpool.Tottenham är dock ingen motståndare som kan underskattas, Chelseas väg framåt är full av törnen.

.png

Ligacupfinalen kommer att hållas på Wembley Stadium den 25 februari. Chelseas motståndare i finalen är Liverpool, som kvalificerade sig efter att ha besegrat Fulham. Den 26:e omgången av Premier League-matchen mellan Chelsea och Tottenham var ursprungligen planerad till den 23 februari. Att hantera två viktiga matcher så intensivt är inte bra för Chelsea, så den här Premier League-matchen kommer att behöva skjutas upp, och den nya matchen kommer att skjutas upp. Datumet måste fortfarande vänta på det officiella meddelandet från Premier League.

Faktum är att när det kommer till Tottenham och Chelsea, styrkemässigt så känns Tottenham naturligtvis starkare. Men i första halvlek av Premier League förlorade Tottenham med 1-4 mot Chelsea.Detta resultat kan sägas vara en stor grej den här säsongen Det är upprörande, trots allt är Chelseas prestation den här säsongen inte bra, men Tottenham presterade fortfarande bra efter att ha förlorat Harry Kane. Efter den här förlusten mot Chelsea verkade det vara en vändpunkt för Tottenham. Det verkade som att Chelsea skickade sin otur till Tottenham. De led inte bara sin första nederlag för säsongen, utan de förlorade också många huvudspelare. Tottenham också Efter det spelet var han segerlös under många omgångar i rad, och det var först nyligen som han gradvis återgick till det normala. Däremot har Chelseas kondition förbättrats och nu har man nått Ligacupfinalen, vilket kan sägas vara en metafysik inom fotbollen.

Så låt oss vänta tills några viktiga matcher kommer. Jag vet inte om Chelsea kan vinna till slut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *