Xavi meddelar att han inte längre kommer att vara Barcelona-tränare i slutet av säsongen

1

Matchen mellan Barcelona och Villarreal i den 22:a omgången av La Liga avslutades Slutresultatet blev att Barcelona på hemmaplan förlorade förödmjukande mot underdogen Villarreal med 3-5. På presskonferensen efter matchen meddelade Barcelonas huvudtränare Villarreal att han inte längre skulle fungera som lagets huvudtränare efter säsongens slut. Den här nyheten är både vad vissa fans hoppas på och vad som chockerar omvärlden.

1

Xavi sa: Jag vill meddela att efter säsongens slut kommer jag inte längre att vara huvudtränare för Barcelona. Detta är något som beslutades för några dagar sedan, och jag har nått en överenskommelse med klubbens högsta ledning.

Även om Xavis coachning inte förbättrade Barcelonas nivå mycket så kände många sig fortfarande motvilliga efter att nyheten släppts. Men Barcelonas nuvarande resultat är verkligen inte idealiska. Om de vill ändra sig vet jag inte om nästa tränare kan prestera. Dessutom anser omvärlden också att Xavi inte helt kan skyllas för Barcelonas nederlag, han kan också vara syndabock.

Alla måste säga att Barcelona uppträdde som en skam i den här matchen mot Villarreal, och det är redan två skamliga rekord som satts i den 22:a omgången av La Liga. Det som skämmer Barcelona-fansen är att Villarreal inte längre är det starka lag som tog sig till semifinal i Champions League säsongen 2021-2022. Nu kan de bara betraktas som ett svagt lag, och efter att ha vunnit den här matchen är de bara På plats 14 i La Liga kan ett sådant lag i mitten av tabellen besegra fotbollsjätten Barcelona med 5-3 och ändå springa lös på motståndarens hemmaplan.

Så kommer Barcelona att bli bättre efter att ha bytt tränare? Kan nästa säsong föra överraskningar för fansen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *