I den 18:e omgången av Premier League-uppställningen besegrade Manchester City Brentford med 1-0

4

Den 18:e omgången av sminkningsmatcher i Premier League började. Den här gången mötte Manchester City Brentford hemma. Till slut gjorde de ett mål i den 70:e minuten för att besegra Brentford. Man kan säga att de vann med 1-0 i matchens sista minut. Efter att ha vunnit den här matchen är Manchester City för närvarande bara 1 poäng från topplatsen, Liverpool. Det verkar som att de kan gå om under andra halvan av säsongen. Förmågan är fortfarande mycket stark, som tidigare .

4

Det enda målet i den här matchen kom i den 70:e minuten, gjort av Erling Haaland, som bar Manchester City tröja nr 9. Efter att ha lyckats passera på mittfältspositionen dribblade han bollen ensam mot målet. Han hittade en bra möjlighet att volley och göra mål långt ifrån målet.Brentford sprang också ut för att snappa upp, men tyvärr flög fotbollen ändå förbi honom. Brentford misslyckades med att göra mål under den enda tiden efter det, och Manchester City vann matchen med denna lilla fördel. Erling Haalands nyckelmål kan sägas vara en livräddare, och han är sugen på att fortsätta visa upp sig när han återvänder till matchen. Dessutom är den här matchen fortfarande inte den kompletta formation som Manchester City borde ha. Förutom de skadade blev Kevin De Bruyne, som också återvände, fastklämd på en stol av huvudtränaren och misslyckades med att spela.

Efter den här matchen har Manchester City just nu 56 poäng, bara 1 poäng från Liverpool som ligger i toppen av Premier League med 57 poäng, medan Arsenal som ligger på tredje plats har 55 poäng som är oavgjort med Manchester City. billiga fotbollströjor Det är också bara 1 poäng mellan de två lagen. Konkurrensen mellan de tre lagen är mycket subtil. Nästa match kan bli mer spännande och hård.

Och deras konkurrens är inte bara i Premier League, utan också i Champions League med Aston Villa. För fansen kommer nästa uppgörelse att bli ännu mer spännande!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *