I den 25:e omgången av Serie A gjorde Juventus oavgjort 2-2 mot Verona

3

Den 25:e omgången av Serie A började. Den här matchen gick igenom en hel hård kamp. Till slut gjorde Juventus och dess motståndare Verona oavgjort 2-2 på bortaplan. Inför det starka Juventus kunde de tävla med samma två mål, vilket visar att Veronas prestation i den här matchen också var enastående.

3

Matchens första mål kom i den 11:e minuten Michael Folorunshos långdistansmål gav Verona en drömstart och hjälpte laget att ta ledningen i en fördel med 1-0. Det andra målet kom i den 28:e minuten. Dušan Vlahović gjorde framgångsrikt mål som kickern och hjälpte Juventus att återta en seger. De två lagen gjorde oavgjort 1-1. Det var så här fram till slutet av första halvlek. resultat, så andra halvlek är ännu mer kritisk. Det tredje målet kom i den 52:a minuten. Tijjani Noslin hjälpte återigen hemmalaget att få övertaget. Verona kunde faktiskt leda Juventus i alla aspekter och uppnådde ett 2-1-resultat. Men Juventus, som ett kraftfullt lag, skulle laget inte sluta göra mål och snabbt göra kontringar i den 55:e minuten. köp matchtröjor Adrien Rabiot fick en lång passning från sin lagkamrat från höger till vänster, stoppade bollen och hittade snabbt en bra vinkel att skjuta i. Även om Verona-målvakten var läglig Han räddade bollen men misslyckades med att stoppa det och Juventus lyckades kvittera. Matchen kom till en kritisk matchpunkt under den återstående tiden, men de två lagen lyckades inte göra mål igen och matchen slutade 2-2.

Efter den här matchen, eftersom Juventus misslyckades med att vinna, blev de stadigt kvar av ledaren Inter Milan, medan Verona, som var rankad trea från botten och kämpade för att undvika nedflyttning, var med i den här matchen. Det var ett slag för Juventus. Även om de fortfarande behöll en komplett seger, var poängen bakom felet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *