I den 28:e omgången av Premier League gjorde Liverpool oavgjort 1-1 mot Manchester City

2

Den 28:e omgången av Premier League inledde en passionerad kollision mellan kraftfulla lag! Liverpool och Manchester City möttes på hemmaplan och slutresultatet blev oavgjort 1-1. Det här resultatet kan vara vad många förväntade sig. Trots allt är de två lagen lika starka. Liverpool har presterat bra den här säsongen. Jämfört med förra säsongen , de är fulla av motivation och har en hög sannolikhet att vinna mästerskapet. Manchester City kommer bakifrån. Även om deras initiala rekord inte är lika bra som Manchester City, är de väldigt bra på att komma ikapp sina motståndare under andra halvan av Nyligen Båda lagen slutade i princip med seger.

2

Matchens första mål kom i den 23:e minuten. Kevin De Bruyne gav en assist. John Stones tog emot passningen och gjorde mål från nära håll, vilket hjälpte Manchester City att ta ledningen med 1-0. Liverpool påverkades dock inte och arbetade fortfarande svårt att återställa situationen. I den 50:e minuten av andra halvlek skapade Darwin Núñez en straffmöjlighet för laget. Han blev rörd av Manchester City-spelaren som kom för att snappa upp. Han hoppade högt och föll till marken. Alexis Mac Allister tog straffen Målvakten gjorde mål med en spark, vilket hjälpte Liverpool att återhämta sig från underläget. De två lagen nådde ett 1-1 oavgjort. Även om det fortfarande var gott om tid i matchen gjordes inga fler mål. De två lagen kämpade mycket hårt och upplevde en hel match. Den hårda kampen slutade oavgjort.

Angående Manchester Citys regelbrott i den här matchen gav Mark Clattenburg sin egen åsikt. Han ansåg att Liverpool borde ha fått en straffspark på stopptid mot Manchester City, men detta är den nuvarande situationen i Premier League. Problemet är att domarna är gör misstag under matchen och VAR hjälper dem inte. Liverpool borde ha fått en straff i sista minuten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *