Riyadh vann och förlorade på straffspark

3

I den nyss avslutade kvartsfinalen i AFC Champions League gick Ronaldos Riyadh Victory igenom en straffläggning och blev eliminerad av Al Ain med en totalpoäng på 5 till 7, och missade de fyra bästa i AFC Champions League. Vid det här laget avslutade den 39-årige Ronaldo sin första AFC Champions League-match. I det här spelet missade Ronaldo många bra möjligheter och jämnade ut poängen vid flera kritiska ögonblick.Man kan säga att han hade blandat framgång och misslyckande.

3
3

I den här matchen vann Riyadh hemmamatchen och låg en gång under 0-2 mot sin motståndare. Dessutom förlorade man 0-1 på bortaplan i första omgången. Lyckligtvis gjorde man tre mål i rad för att dra in matchen över tid. På förlängningen tog motståndaren återigen ledningen och gjorde mål.I det kritiska ögonblicket vände Ronaldo utvecklingen och kvitterade med ett straffslag i den 118:e minuten. Till slut, inom 120 minuter, var ställningen lika 4-4 och gick in i en straffläggning. Tyvärr var det bara Cristiano Ronaldo som gjorde mål i Riyadhs seger i straffläggningen. Brozovic, Telles och Ottavinho missade straffen i tur och ordning medan motståndaren gjorde 3 mål. Slutresultatet låstes till 5:7 och Riyadhs seger stannade vid fyra poäng Starkt, det får folk att sucka av ånger.

Även om Ronaldo startade och spelade 120 minuter i den här matchen, och en del av taktiken i spelet tenderade att vara Ronaldo-centrerad, kändes det alltid som att Ronaldo verkade ur samklang med andra spelare och inte integrerades med hela laget. I dessa två omgångar missade Ronaldo minst tre mål. Om dessa möjligheter ges till yngre spelare kan det bli bättre resultat. Jag vet inte om det beror på bristande samarbete eller om Ronaldo verkligen är för gammal. Naturligtvis kan en förlust i ett spel inte lägga all skuld på en person. Efter matchen sa Ronaldo också att han och hans lagkamrater kommer att hitta ett sätt att studsa tillbaka och komma tillbaka starkare! Förenade för alltid!

När jag ser Cristiano Ronaldo springa på planen iförd den gula fotbollströjor nr 7 från Riyadh Victory känner jag mig ibland lite omtumlad och folk kan inte låta bli att tänka på honom i den röda Manchester United-tröjan. De årens härlighet kommer alltid att lysa. i minnet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *