Ranocchia pratar om Inter Milans oavgjort mot Napoli: De två lagen spelade briljant och gräl är normalt

4

I den 26:e omgången av Serie A den 18 mars besegrade Inter Milan Napoli hemma med 1:1. Matchen var generellt hård och de båda lagen slutade oavgjort 1:1. Spelarna i de grå och blåa Inter Milan tröja presterade bra i den här matchen. Naturligtvis presterade Napoli också sina bästa resultat. Som Inter Milan-kaptenen Ranocchia kommenterade, påpekade han spelet till punkt och pricka. Processen och gräl mellan spelare på banan är också normala.

4

Ranocchia sa att Inter Milan fortfarande spelade en relativt bra match, även om det blev oavgjort 1:1, var det också anmärkningsvärda prestationer. Prestationen sjönk dock under andra halvlek, men Ranocchia tror att det är normalt. Till exempel, för Serie A-mästerskapet, tror Ranocchia att Inter Milan-spelare kommer att räkna ut poäng, och ju tidigare de vinner mästerskapet, desto bättre för sig själva. Champions League-spelet har gjort Inter Milan väldigt trötta, om de kan vinna Serie A-mästerskapet i denna uppgörelse kommer det att bli en annan känsla.

I den här matchen kämpade Inter Milan-försvararen Acerbi och Napoli-försvararen Juan också hårt, så de två hade en dispyt. Juan klagade också till domaren och sa att den andra parten hade gjort rasistiska kommentarer. Ranocchia hade dock också sin egen uppfattning när han kommenterade. Han ansåg att båda spelarna är bra människor och båda vill vinna. Även om det finns bråk på banan är detta också ett normalt fenomen. Så länge konflikterna mellan varandra löses så snart som möjligt är det värt det.

matchtröjor som spelarna från Napoli har på sig är grå och blå. När de mötte Inter Milan-laget var de verkligen mycket säkra i matchen. Även om de två lagen gjorde oavgjort med 1:1, betalade de som ett lag. Trots allt, Inter Milan Milan är ett relativt topplag, och jag är väldigt nöjd med lottningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *