Tyskland slog Frankrike 2:0, tyska fans är exalterade

图片 6

I vänskapsmatchen mellan Tyskland och Frankrike kan man säga att han stal showen, han spelade inte bara bra med laget utan hade också en stark personlig förmåga att göra genombrott, vilket gjorde ett djupt intryck på hans fans. Eftersom det franska laget vann med 2:0 på bortaplan var det franska lagets hemmafans särskilt besvikna.

图片 6

Det franska laget och det tyska laget är båda relativt starka lag, och både deras tidigare resultat och de senaste resultaten är anmärkningsvärda. Men i fotboll är prestation på plats också mycket viktig, speciellt tränarens formation, som också spelar en roll för att vinna matchen. Man kan säga att även om det tyska laget denna gång var en vänskapsmatch så spelade det VM-fotboll, så matchen blev en 2:0-seger över det franska laget.

Anledningen till att matchen mellan Tyskland och Frankrike var spännande var för att det tyska laget gjorde mål under de första 7 sekunderna.Detta är fotbollens snabbaste mål, och i den 49:e minuten träffade Wirtz målet från vänster. Han dribblade bollen. gjorde en lång passning för att hitta Musiala som avancerade framåt. Han slog tillbaka till mitten. Havertz följde upp och träffade målet framgångsrikt. Den här gången var koordinationen så smidig att fansen blev chockade. Det kan definitivt kallas ett perfekt mål , och den här Bollen avgjorde också Tysklands seger i detta spel.

Det tyska laget som bär vita billiga fotbollströjor har relativt starka personliga förmågor. De har också fokuserat på lagsamarbete genom åren. De tror att endast personlig förmåga + teamsamarbete kommer att göra dem bättre oavsett om de möter det kraftfulla franska laget, Brasiliens lag eller Argentina Han kan använda sina personliga förmågor och lagarbete för att spela stark och kraftfull konfronterande fotboll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *