Manchester City VS Arsenal oavgjort 0:0, Manchester City-fansen var lite besvikna

.png

Både Manchester City och Arsenal är relativt starka lag, speciellt i matchen mellan Manchester City och Arsenal. Manchester City har fördelen, de tillhör trots allt hemmaplanen. Så länge de kan spela normalt är sannolikheten att vinna mot Arsenal i denna match är relativt hög. Men i slutändan, även om kampen om bollen var hård, var det fortfarande oavgjort 0: 0. Som hemmafan av Manchester City var jag naturligtvis lite besviken.

.png

För Manchester City, som är hemma, vill de faktiskt vinna den här matchen på sin hemmaplan, men som Arsenal, som är borta, har de också gjort tillräckligt med förberedelser inför den här matchen, så i början spelade de två lagen offensiv fotboll. Man kan säga att båda sidor hade chanser att göra mål, men ingen gjorde mål, vilket är direkt relaterat till att båda sidor spelade mer försiktigt. Men generellt sett har Arsenal varit i relativt bra form de senaste matcherna, så även om det var en bortamatch i den här matchen visade det också sitt eget momentum och gav ingen chans till Manchester City, vilket gjorde att Manchester City kunde dra 0:0 hemma, fansen är naturligtvis inte nöjda med Manchester City.

Många fans kommenterade det här spelet att om Manchester City inte tillhörde hemmaplanen skulle det definitivt finnas en vinnare eller förlorare i det här spelet, eftersom hemmaplanen ger Manchester City fler fördelar. Varje spelare vill visa sina färdigheter på Samarbeta väl och lämna ett gott intryck på fansen, så hela andan återspeglas till fullo. Men att döma av dessa två lags tidigare matchresultat är Arsenal verkligen bättre än Manchester City, men det är bara en bortamatch som leder till oavgjort 0:0.

Iförda röda och vita billiga fotbollströjor använde Arsenal, liksom tidigare matcher, även om de var på bortaplan, även lagarbete och personlig fördel när de avslutade. Men eftersom de var på bortaplan och Manchester City var hemma, resulterade det i 0:0 band.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *