Manchester City planerar inte att låna ut Alvarez, Paris Saint-Germain misslyckas med att introducera en anfallare

Manchester City planerar inte att låna ut Alvarez, Paris Saint-Germain misslyckas med att introducera en anfallare

Alvarez från Argentina har alltid varit en kontroversiell spelare i Manchester City. Men det är inte för att ifrågasätta hans färdigheter och förmågor, men i startspelen ser vi sällan Alvarez, de flesta sitter på bänken. Denna situation får många fans att tvivla på den ”orättvisa” behandlingen av Manchester Citys huvudtränare.

Alvarez började ha en billiga fotbollströjor med ”Alvarez” 2018. Han spelade för River Plate Club i den argentinska Primera Division. Han spelade för River Plate Club i fyra säsonger, vann den argentinska cupen, 2018 Libertadores Cup och 2021 Argentina Primera Division Championship och blev turneringens bästa målskytt.

Alvarez kom till Manchester City vintern 2022, men han kom verkligen till Manchester City i juli samma år. Alvarez bekräftade att han skrivit på ett fem och ett halvt års kontrakt med Premier League-mästarna Manchester City för en övergångssumma på cirka 14 miljoner pund. Samtidigt gick spelaren också med på att stanna i River Plate-laget på lån till juli.

image
Alvarez i aktion

Men efter att Alvarez kom till Manchester City startade han inte varje match som förväntat, eftersom hans position var densamma som Haaland, som kom till Manchester City samma år, så huvudtränaren Guardiola var tvungen att ordna möjligheten för de två att spela. rimligen. Dessutom blir Haalands briljans i Manchester City mer och mer bländande, och han har en absolut huvudposition, så Alvarez chans att ta utgångsläget är liten.

Dessutom har Manchester City många starka stjärnor, Phil Foden, De Bruyne, Bernardo Silva, Mahre och andra starka spelare. Om Alvarez vill starta måste han sticka ut bland dem! Men efter att Bernardo Silva och Kevin De Bruyne skadats började Alvarez dyka upp i startelvan oftare. Han levde inte upp till Guardiolas och fansens förtroende och uppnådde utmärkta resultat i startuppställningen.

Efter slutet av den här säsongen, efter att Paris Saint-Germain förlorat Mbappe, behövde de akut en spelare som kunde ersätta Mbappe. Därför började de rikta uppmärksamheten mot Alvarez och har kontaktat Alvarez agent privat. Om Alvarez bär Paris Saint-Germain fotbollströja kommer han definitivt att ha fler möjligheter att starta än i Manchester City. Manchester City sa dock: Laget planerar inte att hyra Alvarez.

Det finns olika åsikter på Internet om Manchester Citys beslut att inte hyra Alvarez. Vissa tror att De Bruyne kommer att lämna Manchester City nästa säsong, och Alvarez tar hans plats. Andra förstår inte Manchester Citys tillvägagångssätt. Alvarez har sällan möjlighet att visa sina talanger, men han får inte visa sig i andra lag, vilket är riktigt hatiskt.

Men enligt min mening måste Manchester City ha sina skäl att behålla Alvarez, för de kommer inte att göra saker som tjänar pengar och kommer inte att stötta en spelare för ingenting, men spelaren har lite värde. Så jag tror att nästa säsong kommer Alvarez definitivt att ha fler möjligheter att starta och dyka upp framför oss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *