Salernitana förlorade mot Bologna 1:3, matchen var också spännande

.png

När Salernitana-laget spelade mot Bologna var de faktiskt väl förberedda i detta avseende, men vad de inte förväntade sig var att förlora med 1:3 till Bologna, vilket gjorde att deras fans kände sig speciella man kan säga att den här matchen var en underbar matchup i första och andra halvlek.

.png

Salernitana ger fansen en känsla av att den övergripande styrkan i detta lag är bra Oavsett om det är tidigare spelresultat, team och personliga genombrott, och samarbete, de har lämnat ett djupt intryck på fansen, men Anledningen till att denna match förlorades mot Bologna. 1:3 var relaterat till min dåliga prestation på plats. Det var också relaterat till att Bologna spelade mycket dominerande i den här matchen. en hög nivå varje match.

I matchen mellan Salernitana och Bologna, även om Salernitana förlorade mot Bologna med en liten poäng, kommer alla fans som har sett matchen att veta att även om Salernitana förlorade dåligt, förlorade de med två poäng, de förlorade mot Bologna 1:3, men de arbetade hårt under hela matchen, inklusive att kontrollera bollen och spela bra tillsammans. Även om de bara gjorde ett mål under hela matchen, hade de mycket koordination, så även om de förlorade den här matchen imponerade de fortfarande på fansen. Naturligtvis fanns det verkligen mycket att gilla med hela Bolognas spel, vilket gjorde ett djupt intryck på deras fans.

Även om jag förlorade eländigt i det här spelet och knappast lämnade många spännande ögonblick för fansen, men efter att ha förlorat 1:3 kommer jag också att summera min erfarenhet från det här spelet för att se var jag förlorade och vad som kommer att hända kommer definitivt att spela bättre konfronterande fotboll i framtida matcher.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *