I den 23:e omgången av Serie A besegrade Inter Milan Juventus med 1-0

1

Den 23:e omgången av Serie A har börjat. Den här matchen är mot Inter Milan på hemmaplan. Deras motståndare är starka Juventus. Styrkan i de två lagen är ungefär densamma, så det är väldigt spänt. Precis som laget När de trodde där Det skulle inte bli några mål i den här matchen, ett självmål resulterade i att Inter vann med 1-0.

1

Matchens enda mål kom i den 37:e minuten. Nicolò Barella passade in i mitten från höger, och Federico Gatti gjorde ett självmål under press från Marcus Thuram och hjälpte Inter Milan att vinna målet. speltid är mer än tillräckligt. Juventus har fortfarande en chans att vinna, men de misslyckades med att göra mål. Detsamma gäller för Inter Milan. De hade möjligheten att fortsätta utöka sitt övertag, men de lyckades inte göra mål. 58:e I minut träffade Hakan Çalhanoğlus skott på lång håll målstolpen och missade målmöjligheten.

Även om Inter Milan hade turen att vinna den här matchen, var det också en vinst. De poäng som samlats i de tidigare resultaten förde dem närmare och närmare mästerskapet. Juventus avslutade tyvärr sin 17 matcher långa obesegrade rad. Detta kan ses som Inter Milans svar på Juventus respektlösa kommentarer.

Efter matchen var spelarna och fansen till Inter Milan gladast. Kommentarsfältet online var ännu livligare och det saknades ingen kritik från laget Juventus. Jag hoppas att det inte kommer att påverka deras mentalitet i nästa framträdande. alla fick de bra resultat förra säsongen. Efter att ha fått böter igen är jag väldigt sugen på att vinna mästerskapet den här säsongen, så Inter Milan kommer att vara en stark motståndare nästa. Nu med minskningen av antalet matcher har det nått en kritisk stund i mästerskapet, och nästa matcher kan bli ännu mer spännande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *