I den 24:e omgången av Premier League slog Liverpool Burnley med 3-1

2

I den 24:e omgången av Premier League mötte Liverpool Burnley på hemmaplan. I första halvlek gav Arnold en assist från en hörna, Jota gjorde mål med en nick, Klopp klagade på den gula straffen och Dara O’Shea kvitterade; i andra halvlek gjorde Dias ett bidrag, Elliott hjälpte Nunez att göra mål, och Fofana Missade möjligheter om och om igen. Till slut besegrade Liverpool Burnley med 3-1, vilket ledde Manchester City med 2 poäng med en match mer för att återvända till toppen av listan.Burnley rankades 19:a i tabellen med 13 poäng.

2

Liverpool fortsätter att leda Premier League-tabellen. Var och en av Liverpools tre forwards hade en nick, och den insläppta bollen var också en nick! Liverpools anfall var inte jämnt. Det var inte förrän i den 31:a minuten som Arnold, som bar Liverpool matchtröjor nr 66, tog en hörna. Jotas nick bröt nätet. Detta var Jotas 140:e match för Liverpool och hans 55:e mål. 11:e nicken gjordes.

För att vara ärlig så är det här spelet ganska svårt för Liverpool, men ofta i de svåraste tiderna är Diaz den första som ställer upp, den riktiga Liverpool-krigaren! I den här matchen gjorde Liverpools tre startande forwards varsitt mål, och alla var nickmål, bombningar på hög höjd + skjutningar på låg höjd. Det här europeiska topplaget är fantastiskt!

Vi hoppas att nästa matcher mot Brentford och Luton City kan fortsätta att förbättra tillståndet. När vi möter Chelsea i Ligacupfinalen den 25 februari kan vi se ett starkare Liverpool.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *